Pages

Sunday, October 31, 2010

minat bola sepak?minat bola sepak??tidak salah untuk kesihatan, malah digalakkan oleh ajaran Islam, namun dunia kini menjadikan sukan sebagai satu wadah hiburan yang melalaikan, malah suatu pembaziran yang NYATA. cara elite menggunakan sukan sebagai alat yg paling berkesan bagi melalaikan umat dunia khususnya dunia Islam jelas terbukti sgt efektif. Buktinya anda boleh perhatikan sendiri Demam Bola.


gejala ini bukan shj menjejaskan kesihatan fizikal, malah mental akan turut sama terganggu dan menjejaskan kualiti kerja. apakah kesan dari semua ini??mungkin anda rasa ini perkara biasa, tetapi memberi kesan buruk yang amat besar sesebuah negara dan dunia. manusia tidak lagi bertumpu pada isu2 Peperangan, Pentadbiran, Pertahanan, Ekonomi, Ibadah dan perkara2 yang sewajarnya..

peminat bola sepak khususnya akan menyokong kembali negara2 yang mereka minati sedang mereka lupa negara2 inilah yang merencana Kerosakan pada dunia..yang menuntut Palestin sebagai tapak Israel. Marilah kita sama2 berwaspada

No comments:

Post a Comment