Pages

Monday, November 8, 2010

baby mati dalam washing machine


salam

dr paper berita harian yg saya bace arini..kisah ajal maut kat tgn Allah swt kn..dalam mesin basuh pun boleh mati skng ni..dkt Bartlesville (Oklahoma) sorg baby yang baru 10tahun mati dalam mesin basuh lepas di masukkan oleh ibu die bersama-sama dengan baju kotor.

baby tu berada dalam mesin basuh tu kira2 40minit. salah sorg aggota family yang datang ke rumah tu mendapati ibu baby tu tidak sedar kan diri and dengar ade bunyi ganjil dari mesin basuh tu.

bila mesin basuh di buka mayat baby tu sudah pun penyek bersama2 baju yg tekah di basuh.
Polis yg tiba di tmpt kejadian mnangis kesedihan..yela mane tak nye..baby umur 10 tahun kene mcm tu..xsure la ibu baby tu sengaja or xsngje..

p/s : sekadar gambar hiasan.tiada kaitan dgn kejadian..

2 comments: