Pages

Monday, November 29, 2010

supportive sket please...salam

sebelum agak terlewat sy congratz untk kontinjen Malaysia yg telah berjaya merangkul 9 pingat emas seperti yg telah di sasarkan dalam Sukan Asia kali ini. dan ape yg kita dengar dari pakcik2 kat kedai mkn or kedai mamak ketika menonton siaran langsung sukan ini kadang kala menyakitkan hati. segala cemuhan di berikan kepada kontinjen negara kita sekiranya gagal merangkul emas.


sy ada terfikir. di mana2 pun sama. marah betul sekiranya Dato Lee Chong Wei gagal mngalahkn Lin Dan.memaki hamun pasukan bola sepak negara. cmon la Malaysian. supportive la sket..mereka kat sane bukan pergi berbulan madu atau pun vacation. kalau di perhatikan secara lebih terperinci prestasi Kontinjen Malaysia semakin meningkat. kita tak boleh mengharapkn peningkatan terlalu drastik.

kenapa agak2 rakyat Malaysia lebih suka mngkritik dari memberi cadangan dlm mmbangunkan dan meningkatkn prestasi sukan Malaysia..sy harap kita semua harus mngubah sikap negatif dlm diri dgn cara bersama2 memikirkan cara supaya atlet kita gemilang di atas

No comments:

Post a Comment