Pages

Monday, February 7, 2011

rumah murah untuk dijual !!!


salam

ade x sesiapa yang sedang mencari rumah untuk dibeli ?? baru2 ni ade terbace dalam paper yang ade rumah murah untuk dijual..rumah ini terletak di Hasting, Britain..rumah lawa terletak kat tepi pantai..biase la rumah banglo and terletak kat tepi pantai pulak kan..mesti cun punye la..tape mesti ramai hairan kenape la rumah ni dikatakan murah sedangkan ia banglo dan terletak di tepi pantai ??

actually rumah ini dijual murah atas sebab terletak berhampiran..opss silap..bukan berhampiran da..tp terlalu dekat dengan pencawang elektrik..so that why murah ni dijual dengan harga yg amat murah..

ia dijual pada harga £99,950 (RM488,779) walaupun harga sebenar rumah banglo itu di pasaran ialah £250,000 (RM759,000). rm488,779 kire murah la gak bg banglo..time sekolah menengah dulu cikgu fizik(Cikgu Norseha@SMK rawang) mengatakan mengikut research yg dijalankan menunjukkan bahawa sesiapa yang tinggal berhampiran dengan pencawang elektrik mempunyai potensi untuk memiliki anak sindrom.

so ade betulnya sebab itu rumah ini dijual pada harga murah kn..orang zaman sekarang ni ramai da mempunyai kesedaran terhadap kesihatan diri n family.. :)

sumber: kosmo 8Feb2011

No comments:

Post a Comment