Pages

Thursday, July 7, 2011

real working environment eh ?


Assalamualaikum..

bkn nk gtau semua org yg saye ni bekerja..n saye yakin ramai yg kt luar sane pun bekerje sementara menunggu sem baru bermula lps raya nnt..tapi ape yg nk dikongsi kat sini pasal real working environment yg mane time kite belajar selalu dgr lecturer duk gtau bahawa nnt da keje bkn mcm belajar ni...mencabar la n mcm2 la...

sebenarny mmg betol pon..dari ape yg saye perhatikan..klu keje salah mmg orang atasan akan duk maki org bawahan die.n org bawahan tu plak akan maki kita yg keje kuli ni plak..mcm dah jadi rantaian MARAH dah kn..

tp yg pasti kehidupan selepas tamat belajar semestinye sukar..semoga kita semua bakal menempuh alam pekerjaan dan mendapat pekerjaan yg halal dan sesuai dgn segala usaha kita dalam menuntut ilmu selama ini..IsnyaAllah :)

No comments:

Post a Comment