Pages

Thursday, August 11, 2011

kejam kejam..


Assalamualaikum...

ade seminggu dah kes wanita yg dikerat 15 ni..kesian betul la..wanita ni warga Indonesia kalau tak silap n anak die dibunuh kejam dan dipotong 15..bahagian anggota badan wanita itu disumbat dalam mangkuk jamban..

n dua 3 ari lepas polis telah menjumpai senjata yg digunakn untuk potong mayat perempuan tu kat rumah yang dihuni oleh 8 orang Bangla..mmg hangin jer dgn bangla ni..mcm xsangka plak kan.. kite tgk dorg ni balik keje pgg2 tgn sesame lelaki tp rupenye2 pembunuh kejam..

ni la salah satu sebab kenape saye mmg sgt2 xsetuju dgn kehadiran warga asing kat Malaysia ni..for sure la kita xcukup tenaga buruh utk memajukn Malaysia ni tp rase xpuas hati dgn kewujudan mereka ni tetap ade..

dengan peningkatan kadar jenayah, pegi KL dan mcm Jakarta da..lg2 area Pudu.. penuh mamat Indon..

No comments:

Post a Comment